Accés galería diatónics

GENESI

La historia de BELTUNA comença l’any 1982 a Castelfidardo (Italia) a al regió de la “Marche” on dos artesans (Arnaldo Mengascini i Elio Baldoni) altament qualificats decideixen tirar endavant la seva passió pels acordions, fundant la seva pròpia fàbrica anomenada BELTUNA, mot de la fusió de BEL (formós) y TUNA (to).

FABRICACIÓ
Les acordions BELTUNA han aconseguit elevar la qualitat a la seva màxima expressió. Es una fabricació totalment artesanal (100%) que gaire be es realitza totalment a dintre de la pròpia fàbrica, exceptuant una petita part que subministra uns proveïdors altament qualificats, seleccionats entre els millors i permanentment supervisats, la qualitat aconseguida que situen a BENTUNA com el fabricant lider en acordions cromàtiques i diatòniques no ha sigut una tasca fàcil, si no el fruit d’una constant investigació.

ARTISTES
BELTUNA s’ha caracteritzat per escoltar les necessitats del mercat a partir dels seus representants a tot el món i del millors artistes que han aportat llurs idees. Els grans intèrprets com Pino di Modugno, Christa Behuke, Pascuale Coviello i Mario Gatto han contribuït amb el seu “saber” a millorar constantment els instruments.

COL·LECCIÓ
Disposa d’una amplia col·lecció que inclou totes les necessitats musicals, estils i varietats culturals.

Així doncs,la col·lecció resumida consta de:

-   Sèrie cromàtica a teclat i botons:

SPIRIT
LEADER
PRESTIGE
ESTUDIO

-   Sèrie ALPSTAR DIATÒNIC

-   Sèrie DITÒNIC PER MÚSICA TRADICIONAL

- Italiana, francesa, portuguesa
- Irlandesa, espanyola
- Cajun
- Tex Mex
- etc

-   Sèrie CONVERTOR

                                               FOTOS CATALEG BELTUNA

 

 

 

 

BELTUNA ACORDIONS CATALUNYA

CONCLUSIÓ

BELTUNA Catalunya disposa en estoc tots els models de la sèrie Diatònica amb les plantilles de notes més actuals i sonoritats més corrents.

Si el Client ho desitja, sota comanda, es poden lli diferents plantilles musicals i acordatures (selecció de sons), més acurades a les necessitats de cada intèrpret.

logo

DIRECCIÓ
carrer Barcelona, 27 baixos
08172 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

TELEFONOS
93 675 61 93
690 23 65 51

correu electrónic:

amadeumartorell@telefonica.net

amadeu@beltuna.es